Vlámal sa do bytu a kradol. Vykrádal chatky v záhradkárskej oblasti.

22.12.2010 Celý región

Vlámal sa do bytu a kradol: Na policajnú linku oznámila včera dopoludnia 51 ročná Prešovčanka vlámanie do svojho bytu na Ulici Lomnickej v Prešove – Solivare.
Doposiaľ neznámy páchateľ v čase od 14.05 hod. do 14.45 hod. dňa 20.12.2010 sa vlámal do bytu na VIII. poschodí a to tak, že vylomil dvere vedúce do bytu, vošiel dnu a z bytu ukradol rádiobudík s projekciou času na stenu, pánske hodinky, notebook, fotoaparát a rôzne iné veci. Majiteľke bytu spôsobil škodu krádežou a poškodením vo výške 1.030, - €. Prešovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Vykrádal chatky v záhradkárskej oblasti:
Na policajnú linku oznámil včera popoludní 43 ročný muž z Vranova nad Topľou vlámanie do svojej chaty v záhradkárskej oblasti zvanej Otrokovice. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od začiatku mesiaca december 2010 do 20.12.2010 vo Vranove nad Topľou sa vlámal do šiestich záhradných chatiek bez popisného čísla, pričom ukradol centrálu na výrobu prúdu, stan, spacie vaky a iné veci čím pre poškodeného spôsobil celkovú škodu vo výške 520. -€. Neznámy páchateľ sa následne vlámal aj do pivnice susednej chatky bez popisného čísla, odkiaľ odcudzil sekeru, čím pre majiteľa chatky spôsobil škodu vo výške 11. -€. Odcudzené veci a majitelia ostatných štyroch záhradných chatiek doposiaľ stotožnení neboli. Policajti z Vranova nad Topľou začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.
 

Vyberte región